Internal Mobility – Senior Advisor – Multiclient Outbound – NL & FR (Ref. 4705) – Antwerpen

Functie:  Contact Center
Regio:  Antwerpen
Datum:  15.09.2020
Solliciteren

Organisatie

IPG is een Europese groep van contactcenters die een expert is in klantinteractiemanagement via de verschillende bestaande communicatiekanalen.

Wij willen voortdurend de dialoog tussen onze klanten en hun klantenrelaties vereenvoudigen en vernieuwen. We streven ernaar de beste te zijn binnen onze sector en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Kiezen voor een loopbaan bij IPG is dan ook kiezen voor een boeiende, dynamische en veelzijdige job. Je komt terecht bij een Top Employer, in de fascinerende wereld van contactcenters, waar we resoluut een client for life principe nastreven en een gelijkenkansenbeleid voeren. Onze bedrijfswaarden (respect for our people, excellence in everything we undertake, responsible behavior en customer first) nemen dan ook een centrale plaats in bij ons strategisch en operationeel beleid.

Functie

De senior advisor fungeert in de eerste plaats als customer service advisor, helpdesk advisor of sales advisor. Daarbovenop ben je als senior advisor ook verantwoordelijk voor specifieke opdrachten: Deze opdrachten kunnen variëren van floorwalking, verwelkomen en begeleiden van nieuwe medewerkers, het geven van briefings tot administratie en quality monitoring. Als senior advisor ondersteun je de team coach, rapporteert aan hem/haar en fungeert als zijn/haar backup indien nodig.

Functie-eisen

Diploma secundair onderwijs of gelijkwaardig door ervaring. Minimum 6 maanden ervaring binnen IPG Contact Solutions. De senior advisor is hét voorbeeldexemplaar van de advisors. Hij/zij behaalt, ook als senior advisor, steeds de beste KPI resultaten en toont permanent het goede voorbeeld Denkt mee met het management en informeert zich proactief over de processen van IPG. Positieve attitude, weet een klantenservice op topniveau te bieden. Bereid om zijn/haar kennis met anderen te delen. Steunt de doelstellingen, visie en waarden van IPG en toont betrokkenheid. Inspireert collega’s door zijn/haar enthousiasmerende aanpak. Lost problemen op adhv uitvoerende voorschriften en maakt keuzes uit gekende reeds gehanteerde oplossingsaanpak. Het vermogen om het engagement van de medewerkers te verkrijgen teneinde de bedrijfsdoelstellingen te bereiken.

Aanbod

Kiezen voor IPG betekent kiezen voor een boeiend en dynamisch bedrijf waar een persoonlijke benadering centraal staat en je aan het stuur zit van je eigen carrière. Bij IPG geloven we sterk in de kracht van interne mobiliteit waardoor verschillende doorgroeimogelijkheden naar andere functies en/of projecten mogelijk zijn. We bieden: een opstart via interim overeenkomst en na een positieve evaluatie maak je kans op een IPG contract een fulltime contract van 38u/week / een parttime contract van …./week een grondige basistraining die je alles bijleert over de producten, systemen, diensten en gesprekstechnieken de nodige ondersteuning die je nodig hebt om jouw job als een echte expert te kunnen uitvoeren: individuele-en groep coaching, training, feedback,… een marktconform loon (volgens het paritair comité 200, categorie B), met aanvulling van extra legale voordelen zoals o.a. maaltijdcheques vanaf de eerste dag van de 7de kalendermaand de nodige aandacht voor work life balance door 3 weken op voorhand jouw persoonlijk uurrooster te communiceren Een collegiale sfeer waar er naast het werk ook plaats is voor fun! Openingsuren project : Plaats van tewerkstelling : Antwerpen Wij geven voorrang aan interne mobiliteit. Interne kandidaturen kunnen ingediend worden tem 4 september.

Inlichtingen

The IPG Recruitment Team : recruitment@ipggroup.eu

Solliciteren

Ontmoet ons

Werk bij IPG en ...
  • Word de beste in je sector
  • Laat al je talenten openbloeien
  • Krijg waardering voor je werk
  • Kies voor diversiteit
  • Ga voor evenwicht
  • Word beloond