IPG België

Welkom bij IPG, het grootste contactcenter van België

Welkom bij IPG, het grootste contactcenter van België. Reeds 20 jaar staat IPG borg voor een professionele behandeling van al uw contacten met klanten. Meer dan een contactcenter, is IPG een expert in klantinteractiemanagement.

IPG België biedt u oplossingen op maat voor uw klantendienst. Onze knowhow gaat verder dan deze van klassieke contactcenters. Ook de opvolging van online communicatie en sociale media behoort tot onze knowhow.

IPG België wordt graag ook uw contactcenter partner in België. Een optimale klantenervaring, daar gaan wij samen met u voor. 7 dagen op 7, dag en nacht, staan onze call centers in België – in Diegem, Leuven, Antwerpen, Luik en Hasselt – voor uw klanten paraat.

Ondernemingsnummer: 0468.082.606

Onze visie & missie

IPG België beschikt over een ijzersterke visie en missie die uitwerking heeft tot in het hartje van haar business. Bij IPG zijn woorden geen lucht, maar daden!

We willen voortdurend de dialoog tussen onze klanten en hun klantenrelaties vereenvoudigen en vernieuwen, en dit op de meest effectieve en efficiënte manier.

Onze missie
  • De beste zijn binnen de contactcenter sector, met een aanbod van kwalitatief hoogstaande producten, technologieën en diensten die zijn afgestemd op de huidige en toekomstige noden van onze klanten-opdrachtgevers.
  • Er dag in, dag uit naar streven de verwachtingen van onze klanten-opdrachtgevers te overtreffen bij het afleveren van onze producten en diensten.
  • De uitverkoren partner zijn van onze klanten-opdrachtgevers.
  • Ons houden aan de beloften die we aan onze klanten-opdrachtgevers doen, en zo trots blijven op datgene wat we doen.
  • Door winstgevend te zijn onze aandeelhouders en andere stakeholders correct vergoeden en onze groei financieren.

Vestigingen in België

Antwerpen

Uitbreidingstraat 180
2600 Antwerpen
Plan & contact

Diegem

Woluwelaan 158
1831 Diegem
Plan & contact

Hasselt

Kempische Steenweg 311/3
3500 Hasselt
Plan & contact

Leuven

Arnould Nobelstraat 32
3000 Leuven
Plan & contact

Luik

Rue du Nord Belge 6
4020 Luik
Plan & contact