Data Reporting Analyst – Diegem

Functie: 
Regio: 
Datum:  19.04.2022
[cx_apply_button]

Introductie

In een berg aan gegevens zie jij een helder dashboard!

De stap van ‘veel gegevens’ naar ‘heldere inzichten’ zet jij maar al te graag. Want da’s jouw passie: werken met data tot je inzichten creëert. Die inzichten helpen specifieke projecten vooruit in de juiste richting.

Organisatie

In2Com, da’s zoveel meer dan een contact center.

In2com is een multicultureel en meertalig bedrijf dat focust op het samenbrengen van mensen met verschillende talenten en hen vertrouwd maakt met ons 360° platform. Dit speelt niet alleen in het voordeel van onze klanten maar ook van onze medewerkers, partners en alle andere belanghebbende partijen.

Functie

Het is aan jou om de ontwikkelen van rapporteringen en dashboards correct te laten verlopen. Je analyseert data volgens de noden en voert deelactiviteiten in het data & rapportage beleid of framework dat binnen In2com van toepassing is.

Je werkt van MA-VRIJ 40u/week.

Functie-eisen

Je hebt minstens een diploma secundair hoger onderwijs.

Je hebt eerste werkervaring in een contact center, bij voorkeur in een rapporterende rol.

Als je beschikt over enige ervaring met Microsoft SQL server en/of een BI platform dan is dat een grote plus. Je spreekt en schrijft Nederlands op moedertaal-niveau.

Je bent nauwkeurig, analytisch en cijfermatig aangelegd.

Je kan logisch redeneren, herkent gegevens die van belang zijn, kan verbanden leggen tussen informatie, kan alternatieven afwegen en overziet de relaties tussen oorzaak en mogelijke gevolgen.

Je bekijkt ingewikkelde vraagstukken vanuit meerdere invalshoeken met gevolgen op lange termijn en belangentegenstellingen.

Je kan procedurematig werken, kan goed luisteren, prioriteiten stellen en snel & accuraat werken.

Tot slot bent je flexibel: je hebt geen 9-17 mentaliteit en kan inspelen op onverwachte situaties

Aanbod

We verwachten heel wat talenten van jou. Gelukkig krijg je er ook heel wat voor terug: niet zomaar een job, maar een supertoffe job in een groot maar hecht & collegiaal team.

De kans om elke dag te leren en te groeien in jouw rol dankzij continue coaching, feedback en trainingen. Je kan daarnaast ook gebruik maken van een groot aanbod aan e-learning modules die je helpen in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Je krijgt een marktconform loon aangevuld met extra legale voordelen zoals collectieve bonus (CAO 90), maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, woon-werk vergoeding, etc…

Ben je goed in het job? Dan zijn er doorgroeimogelijkheden binnen In2Com naar andere functies en/of projecten.

Inlichtingen

HR Staffing IPG

Sollicitatie

HR Staffing IPG

[cx_apply_button]

Ontmoet ons