Learning & Development

Intern Opleidingsaanbod

IPG zet sterk in op een goed onthaal en een doorgedreven groei- en opleidingspad. Zo speelt ze in op de efficiëntie, digitalisering en competentieverhoging van al haar medewerkers. Op die manier biedt IPG een nog kwalitatievere dienstverlening en maakt ze het verschil. Dit vat men samen in:

Inspire People to Grow

In dit kader diende IPG een opleidingsvoorstel in voor “Opleidingen: 21ste eeuwse vaardigheden in ondernemingen”. Ze legt hiermee de focus op het verwerven van 21ste eeuwse vaardigheden zoals digitale geletterdheid alsook efficiënt communiceren en empowert haar medewerkers om succesvol te zijn in hun professionele leven. IPG kreeg de goedkeuring vanuit het ESF Agentschap en zal hiervoor financiële steun ontvangen vanuit het ESF – deels vanuit Vlaanderen deels vanuit de Europese Unie.

Extern Opleidingsaanbod

Vanaf nu profiteert u mee van meer dan 20 jaar expertise in klantcontacten.

  • U levert succesvol producten of diensten.
  • U wil dat uw klantendienst even professioneel overkomt als uw core-business.

Business Coaches Astrid en Fabio maken uw medewerkers vertrouwd met de finesses van klantcontact. Met respect voor de eigenheid, ervaring en context van hun dagelijkse werk. Voor uw zaak telt elke ervaring. Neem uw klanten mee op de perfecte klantreis. Maak van uw medewerkers uitstekende gidsen.

Links: Astrid Claes, Business Coach
Midden: Tom Rabau, Training Manager
Rechts: Fabio Sabatino, Business Coach


Inspire People to Grow