Managed Insourcing

Als u beslist om beroep te doen op onze call center diensten, kan dit op verschillende manieren. U kunt ervoor kiezen om uw project binnen één van onze vestigingen te laten verlopen, maar u kunt er evengoed voor opteren om onze diensten bij u ter plaatse uit te rollen. Een combinatie van beide oplossingen behoort ook tot de mogelijkheden. Om u een concreet beeld te geven van wat het beheren van uw project bij u op de werkvloer betekent, laten wij u kennismaken met onze Managed Insourcing Solutions.

Ons Managed Insourcing Solutions team (MIS) heeft als doel “on site” oplossingen op maat aan te bieden uw project. Ze zal eerst uw behoeften in kaart brengen, om vervolgens een geschikte oplossing voor te stellen.

MIS omvat twee verschillende activiteiten:

Contracting

De contracting activiteit werd ondergebracht in de divisie Go Forward. MIS begeleidt mensen (individueel) om de binnendienst (voornamelijk “Sales”, “Sales support” & Marketing) van een klant te versterken. Het team zorgt ervoor dat uw targets worden behaald, en IPG blijft de werkgever. MIS draagt dus alle verantwoordelijkheden, en zorgt ervoor dat de werknemer in kwestie nauwgezet wordt opgevolgd en gecoacht.

Outsourcing

MIS neemt het klantencontact-proces gedeeltelijk of volledig over. Hiervoor werkt ze bij u ter plaatse. Ze maakt gebruik van uw software, uw burelen, … Gezien de jarenlange ervaring van IPG als grootste onafhankelijke contactcenter van België, krijgt het MIS team uw team snel in topvorm. Bovendien is MIS op de hoogte van de nieuwste wijzigingen in de contactcenter branche, en kan ze snel inspelen op de behoefte van de klant in een veranderende economische situatie.

Zelfs in de huidige economische context zijn Managed Insourcing Solutions onmisbaar. Dit operationele model biedt de kans om vlot de koers bij te sturen, u als klant extra flexibiliteit aan te bieden tegen een gunstige prijs. Bovendien heeft u door onze oplossingen toegang tot specifieke “skill-sets”, en advisors en team coaches die gemotiveerd en opgeleid zijn.

Whitepaper: De Zoektocht Naar Talent