Klanten werven

Marktonderzoek

Wij gaan voor u de markt op om informatie te verzamelen over potentiële klanten, zowel B2B als B2C. We gebruiken onze jarenlange ervaring om u een representatief eindresultaat te kunnen voorschotelen op basis waarvan u gericht uw prospects kan gaan benaderen.

Prospectie

Wij gaan voor u achter gekwalificeerde leads aan. Het succes van deze prospectie stijgt exponentieel indien men werkt via grote volumes en op continue basis. Dit is dan ook de werkwijze die we prefereren. Onze agenten proberen telefonisch te weten te komen of de persoon aan de andere kant van de lijn interesse heeft (of zou kunnen hebben) in uw product of dienst. Aan het eind van de campagne bezorgen wij u, als opdrachtgever, een volledig bestand met gekwalificeerde leads, dat kan worden ingezet voor een eerstvolgende verkoopcampagne.

Uw database verrijken

Een up-to-date database is een must wanneer u bijvoorbeeld een outboundcampagne wil realiseren. U kunt zich al inbeelden hoeveel tijd en geld er verloren gaat wanneer u over foutieve en onvolledige gegevens beschikt. Wij kunnen u helpen bij het opkuisen van uw klanten- en/of prospectenbestand. Onze adviseurs zullen uw bestaande klantendatabase (B2C/B2B) doorbellen om na te gaan of de gegevens nog correct zijn, en eventuele leemtes aan te vullen met nuttige bijkomende informatie, bijvoorbeeld e-mailadressen.