HR Project Manager – Vestigingen van K2E

Functie: 
Regio: 
Datum:  29.04.2022
[cx_apply_button]

Introductie

Jij coördineert de chaos!

De ideale ervaring voor een kandidaat, die streef jij na. Daar sta je zelf garant voor, maar dat draag je ook uit. Want jouw enthousiamserende aanpak werkt aanstekelijk voor jouw collega’s!

Organisatie

IPG, da’s zoveel meer dan een contact center.

IPG is een vaste waarde in het domein van de contact centers dankzij ruim 30 jaar ervaring. We zoeken keer op keer de ideale combinatie van menselijke overtuigingskracht en technologische innovatie. Zo staan we garant voor een perfecte klantbeleving. Met kantoren in Diegem, Hasselt en Leuven helpen we opdrachtgevers in alle sectoren.

Functie

Jij zorgt voor een strakke en professionele werving & selectie, door alle facetten van het vastgelegde proces op te volgen en te coördineren, aan de hand van de richtlijnen van het K2E talent acquisition beleid.

Je begeleidt alle stakeholders in het talent aquisitie proces, de interne recruiters & hiring managers maar ook de externe partners in recrutering, en neemt de leiding om samen tot een kwalitatieve werving te komen.

Je werkt nauw samen met het Talent Acquisition team en samen zorgen jullie voor de optimalisatie van het beleid.

Functie-eisen

Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in (HR) Project Management is een noodzaak, recruteringservaring is een plus.

Ervaring met procesverbeteringen in een dienstverlenende omgeving is ook mooi meegenomen.

Goed plannen- en organiseren, prioriteiten stellen en multitasken.

Steeds oplossingsgericht denken en werken.

Gesproken en geschreven sterk communiceren in zowel Nederlands als Frans en verbindend werken.

Anderen op een natuurlijke manier overtuigen.

Met je sterk analytisch vermogen en creatieve mindset, ben je steeds op zoek naar nieuwe manieren om de resultaten te verbeteren.

Aanbod

We verwachten heel wat talenten van jou. Gelukkig krijg je er ook heel wat voor terug: niet zomaar een job, maar een supertoffe job in een groot maar hecht & collegiaal team.

De kans om elke dag te leren en te groeien in jouw rol dankzij continue coaching, feedback en trainingen. Je kan daarnaast ook gebruik maken van een groot aanbod aan e-learning modules die je helpen in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Een vast IPG contract met een marktcoform loon aangevuld met extra legale voordelen zoals collectieve bonus (CAO 90), maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, woon-werk vergoeding, etc…

Ben je goed in je job? Dan zijn er doorgroeimogelijkheden binnen IPG naar andere functies en/of projecten.

[cx_apply_button]

Ontmoet ons