Local Inside Account Operations Manager – Diegem

Functie: 
Regio: 
Datum:  19.04.2022
[cx_apply_button]

Introductie

Werken in een internationaal IT bedrijf? Dat kan!

Onze klant is een bekende speler in de IT markt, met producten zoals laptops, printers, scanners en zo veel meer. Zij zoeken regelmatig via ons naar nieuw talent.

Organisatie

IPG, da’s zoveel meer dan een contact center.

IPG is een vaste waarde in het domein van de contact centers dankzij ruim 30 jaar ervaring. We zoeken keer op keer de ideale combinatie van menselijke overtuigingskracht en technologische innovatie. Zo staan we garant voor een perfecte klantbeleving. Met kantoren in Diegem, Hasselt en Leuven helpen we opdrachtgevers in alle sectoren.

Functie

De lokale account operations manager (iAOM) is een sleutelrol binnen het management van lokale topklanten. De iAOM is verantwoordelijk voor het beheren van de end-to-end relatie met de klant vanuit een operationeel oogpunt. Dit omvat onder andere het opzetten van nieuwe klanten, het zorgen voor het nakomen van Service Level Agreements, het managen van grote escalaties en het oplossen van complexe vraagstukken, het vertalen van de behoeften van de klant naar een operationeel plan, het streven naar continue efficiencyverbeteringen en het houden van Business Reviews met de klant waar nodig. De iAOM werkt nauw samen met de operationele teams in Sales Operations, Supply Chain en Customer Services, evenals Sales en country management.

Functie-eisen
Je behaalde een bachelor diploma en hebt een eerste werkervaring of langdurige stage achter de rug.

Je spreekt & schrijft uitstekend in Nederlands, Engels en Frans.

Je bent een perfecte communicator en beschikt over uitstekende presentatievaardigheden.

Je bent computervaardig, pro-actief en innovatief.

Jouw gedrag is steeds uiterst professioneel en ethisch.

Je bent niet snel uit het lood geslagen en gedreven om oplossingen te vinden.

Je hebt oog voor detail en geniet er van zaken te organiseren.

Reizen voor het werk, dat spreekt je wel aan!

Aanbod

We verwachten heel wat talenten van jou. Gelukkig krijg je er ook heel wat voor terug: niet zomaar een job, maar een supertoffe job in een groot maar hecht & collegiaal team.

De kans om elke dag te leren en te groeien in jouw rol dankzij continue coaching, feedback en trainingen. Je kan daarnaast ook gebruik maken van een groot aanbod aan e-learning modules die je helpen in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Een vast IPG contract met een marktconform loon aangevuld met extra legale voordelen zoals collectieve bonus (CAO 90), maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, woon-werk vergoeding, etc…

Ben je goed in je job? Dan zijn er doorgroeimogelijkheden binnen IPG naar andere functies en/of projecten.

Inlichtingen

The IPG Recruitment Team: Recruitment@ipggroup.eu

Sollicitatie

The IPG Recruitment Team: Recruitment@ipggroup.eu

[cx_apply_button]

Ontmoet ons