Energie sector

IPG België heeft al een trouwe klant binnen de energiesector, en wil zich verder bekwamen in het toespitsen van diensten op deze bedrijven.

Sinds de liberalisering van de energiemarkt, kunnen consumenten vrij hun elektriciteit- en gasleverancier kiezen. Het gevolg? Vrije concurrentie. Energiebedrijven dienen niet alleen aan werving te doen, maar ook aan retentie want het is heel eenvoudig om van leverancier te veranderen.

De concurrentiestrijd binnen de verschillende spelers op de energiemarkt is bikkelhard, de nood om zich te gaan differentiëren en zo een trouw klantenbestand te kunnen opbouwen groot. En wat met de eindklant? Deze raakt amper nog wijs uit het immense aanbod van vaste prijzen, variabele prijzen, groene energie, … .

Energieleveranciers stemmen hun prijzen zo goed mogelijk op mekaar af, en gaan op zoek naar een eigen identiteit. Die eigen identiteit kan bijvoorbeeld bestaan uit het louter aanbieden van groene energie, maar meer nog uit het op een professionele manier te woord staan van bestaande en potentiële klanten. Wij kunnen ervoor zorgen dat alle onderdelen van uw customer lifecycle gedekt zijn, 24 uur op 24, 7 dagen op 7.