Verkoper Pur Sang – Oostende

Functie: 
Regio: 
Datum:  04.04.2022
[cx_apply_button]

Introductie

Uitdagingen en doelstellingen motiveren jou? Dan ben jij de teamplayer die we zoeken.

Ben je commercieel aangelegd en heb je een vlotte babbel? Ben je goed in mensen overtuigen? Super, we zoeken immers collega’s die van een ‘neen’ een ‘ja’ willen maken. Dagelijkse doelstellingen halen motiveert jou. Je gaat aan de slag met een headset, een PC, een goed humeur en natuurlijk de allerbeste tools: argumentatie en connectie met de klant.

Organisatie

Orange zoekt slechte verliezers

Orange zal je bekend in de oren klinken, ’t is een van de grootste telecombedrijven.

Voor hen kan je mobiele telefonie, internet & digitale televisie verkopen aan residentiële klanten.

Tijdens een gesprek tracht je de noden te detecteren en maakt een passend voorstel!

Functie

Vol enthousiasme en met een pak productkennis, heeft een sales advisor argumenten voor elke uitdaging.

Doel is de klanten te leren kennen en het perfecte voorstel op maat te maken. Je zoekt connectie met de klanten en verkent alle opportuniteiten. Dat maakt van jou een topverkoper!

Natuurlijk horen de nodige incentives daarbij om je extra te boosten! En dit voor inbound en outbound campagnes, met de beste ondersteuning en in een dynamisch teamverband.

Functie-eisen

Actief luisteren, klantgericht zijn en mondeling sterk communiceren in jouw moedertaal!

Omgaan met stress en goed kunnen werken in team, ook al ben je zelfstandig goed in je werk. Vlot werken met een computer, da’s logisch.

Werken doe je in Oostende of vanuit jouw thuiswerkplek. We hebben verschillende werkritmes beschikbaar, en uurroosters worden minstens 3 weken op voorhand gecommuniceerd.

Aanbod

We verwachten heel wat talenten van jou. Gelukkig krijg je er ook heel wat voor terug: niet zomaar een job, maar een supertoffe job in een groot maar hecht & collegiaal team.

De kans om elke dag te leren en te groeien in jouw rol dankzij continue coaching, feedback en trainingen. Je kan daarnaast ook gebruik maken van een groot aanbod aan e-learning modules die je helpen in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Je start met een interimcontract en een marktconform loon. Daarna – als je goed presteert – volgt een vast Call-IT contract aangevuld met extra legale voordelen zoals collectieve bonus (CAO 90), maaltijdcheques, woon-werk vergoeding, etc…

Ben je goed in het job? Dan zijn er doorgroeimogelijkheden binnen Call-IT naar andere functies en/of projecten.

[cx_apply_button]

Ontmoet ons